← НАЗАД НА БОЗА

Тренди нокти : метални нијанси

Тренди нокти : метални нијанси
488 Читања

Ново и смело? Пробјате некоја метална нијанса на лак за нокти или пак комбинирајте две различни во омбре стил. Имате повеќе опции: златна, сребрена, бронзена, јагленеста (anthracite), бакарна…а може и некоја неутрална нијанса, со метален сјај. Одберете некоја нијанса која ќе одговара на вашиот тен или комбинирајте со накитот кој го носите.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk