← НАЗАД НА БОЗА

Тренди здолништа за пролет 2015

Тренди здолништа за пролет 2015
2080 Читања

Во денешната статија ќе ви покажеме неколку тренди и модерни здолништа кои можете да ги носите оваа пролет. Имате многу различни начини како можете да ги носите и да ги комбинирате со останатите парчиња гардероба. На фотографиите во продолжение ќе можете да видите удобни, модерни и тренди начини како да ги носите здолништата оваа пролет.

Green Midi Skirt

.

x

shop opening? Trying to go for more color...but I'm on the fence about this one. Which is why I don't own any colorful things. *womp womp*

Arm party, feminine skirt, loose waves, and rolled sleeves = office chic, but still embracing the laid back vibe of the season!

White skirt is gorg! - great style. On the streets during Milan Fashion Week | Spring 2014.

 

 

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk