Убавина

Три едноставни и брзи фризури за покривање на масната коса – видео

Ако имате проблем со мрсна коса, а следниот ден не можете да направите ништо со тоа поради ужасната гледка на коренот на косата, ние ви претставуваме едноставно решение за вашиот проблем.

За да не ја миете косата секој втор ден, пробајте една од овие фризури. Вашата коса ќе изгледа чисто и уредно, а вашата кожа ке ја спасите од честа изложеност на препарати.

Напиши коментар