← НАЗАД НА БОЗА

Тридент хотел во Индија – Традиционална мешавина на луксуз

Тридент хотел во Индија – Традиционална мешавина на луксуз
578 Читања

Индија е навистина неверојатно место, полно со знаменитости и звуци кои ги маѓепсува посетителите но и локалните жители…

Ова е земја во која се наоѓа Тридент хотелот кој спремно ве дочекува да ја започнете својата авантура и уживање во неверојатно искуство на хотелска услуга. Сместен е длабоко во бизнис областа Гургаона, а опкружен е се преубави градини кои му даваат рајски изглед.

Кога ќе пристигнете во овој хотел, стресот кој го предизвикал патувањето и работниот ден едноставно ќе исчезне и ќе испари додека шетате по необичните стази. Уметнички уредени дворови, примамливи базени и традиционален вкус.

Во сред бучавата и гужвата на овој регион, Тридент хотелот ви дозволува уживање и одмарање во 129 соби и 8 ексклузивни апартмани, кои спремно ги чекаат гостите да го доживеат традиционалното индиско гостопримство.

Доколку планирате патување во оазата на мирот и тишината, Тридент хотелот е идеалното место.

Trident hotel u Indiji - tradicionalna mešavina luksuza

Trident hotel u Indiji - tradicionalna mešavina luksuza

Trident hotel u Indiji - tradicionalna mešavina luksuza

Trident hotel u Indiji - tradicionalna mešavina luksuza

Trident hotel u Indiji - tradicionalna mešavina luksuza

Trident hotel u Indiji - tradicionalna mešavina luksuza

Trident hotel u Indiji - tradicionalna mešavina luksuza

Trident hotel u Indiji - tradicionalna mešavina luksuza

Trident hotel u Indiji - tradicionalna mešavina luksuza

Trident hotel u Indiji - tradicionalna mešavina luksuza

Trident hotel u Indiji - tradicionalna mešavina luksuza

Trident hotel u Indiji - tradicionalna mešavina luksuza

Trident hotel u Indiji - tradicionalna mešavina luksuza

Trident hotel u Indiji - tradicionalna mešavina luksuza

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk