Sweet Home

Урбан и модерен апартман инспириран од Њујорк …

Дејвид и Џејн Коен го остварија нивниот најголем сон… Се вселија во преубавиот пентхаус кој ги одрази контурите на сите нивни замисли за урбан и модерен дом…

Отворениот и простран пентхаус содржи интересни и стилски уредени детали, огромни прозорци кои овозможуваат неверојатен поглед кон облакодери, а за естетскиот израз на ова „ бело кутивче “, едноставно, не постојат зборови…

Целта на дизајнерите на овој апартман е да внесат безвременски и еклектичен изглед. Употребен е и ретро изглед и шарени бои и метални елементи… Едноставно, овој апартман го отсликува  Њујорк во сите негови светла !!!

Да се живее овде, претставува стил на живеење, уметност, животна шанса…

Напиши коментар