Sweet Home

Уредете го домот со детали кои ја одразуваат вашата личност

Ако сте дама која не може, а да не донесе куп сувенири од секое патување или пак сте колекционер во душа, тогаш зошто да не го внесете тој свој дух во уредувањето на домот?

Во прилог ви го претставуваме домот на дизајнерката Alina Preciado во Бруклин и како таа тоа го направила…

Станот на дизајнерката и уметница е мешавина на индустриски мебел со парчињата кое таа ги донела од своите чести патувања. Ентериерот обилува со разни стилови и предмети кои се наоѓаат на секој чекор во овој голем стан.

Се надевам дека ќе успеете да се пронајдете во него и дека ќе добиете многу инспирација.

https://www.youtube.com/watch?t=15&v=bzWTPPKlngk

Напиши коментар