← НАЗАД НА БОЗА

Утринско будење во вилата на “НИА”

Утринско будење во вилата на “НИА”
617 Читања

Ново утро за нашите станари. Погледнете како тие се будеа денеска. Додека некои го вежбаа својот глас, други го пиеја своето прво утринско кафе или доза витамини.

2 (1)

2 (2)

4 (1)

4 (2)

6 (1)

6 (2)

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk