На иста адреса

ВАКА ИЗГЛЕДАШЕ ГОЛЕМОТО ОТВАРАЊЕ НА ПРВОТО МАКЕДОНСКО РЕАЛНО МУЗИЧКО ШОУ “НА ИСТА АДРЕСА“

Синоќа македонската јавност имаше прилика да се запознае со уникатниот концепт на првото македонско музичко реално шоу, наречено “На иста адреса“, да ги запознае младите талентирани учесници, како и дел од професионалците чија задача е да создадат нови ѕвезди на македонското музичко небо.
Ова се имињата на учесниците кои веќе се наоѓаат во вилата, а еве ги и термините за да бидете постојано во тек со она што се случува во куќата:
8.30-9 наутро, од 3-5 попладне, од 8.30-10 навечер и некој минут пред полноќ, или во превод 5-7 часа одлична Забава за сите во Македонија.
Уживајте со овие прекрасни, млади, успешни луѓе со одлични вокали:

Илија Петровски
Зои Блаж
Игор Митровиќ
Миа Морина
Валерија Димовска
Алмир Исмаили
Вики Јованџикова
Горан Ристовски
Стефан Давидовски
Марија Груевска
Марио Арангеловски
Александра Михова

101

202

303

404

505

606

707

808

909

1001

naslovna

2002

3003

4004

5005

6006

7007

8008

9009

10001

Напиши коментар