Art & Crafts

Ве нервираат заплеткани слушалки? Решението е – патент …

Ве нервира плеткањето на слушалките ???…Еве кул начин како секогаш да ви бидат спремни за слушање на омилените тонови.

Набавете интересен, колоритен патент.

Одвојте ги жиците на слушалките сè до приклучокот.

Сошијте ја секоја жица покрај секоја страна од патентот. Внимавајте правата страна да биде однадвор.

Закопчајте го патентот и така чувајте ги во чанта, а откопчајте го кога е време да уживате во омилената музика…

Напиши коментар