На иста адреса

ВЕЧЕРВА Е ПРВИОТ ЈАВЕН НАСТАП НА 12-ТЕ УЧЕСНИЦИ НА РЕАЛНОТО МУЗИЧКО ШОУ НИА

Кршење на мразот – На Иста Адреса

За само неколку часа ќе имаме прилика да ги видиме првите резултати од седумдневните макотрпни подготовки, на кои учесниците од реалното музичко шоу „На иста адреса“ напорно работеа со
врвни професионалци од различни области на шоу бизнисот. Стручното жири вечерва ќe го сочинуваат Анета Качуркова, Александар Масевски и СашоКаимовски – Панки.

Не пропуштајте да ја видите првата трансформација на учесниците денес во 21 часот на Алфа ТВ.

Напиши коментар