Bridal

Венчаница за оние со текна линија!

Коктел венчаниците не секогаш стојат на сите бидеји  сите не  сме високи и тенки. Но доколку имате навистина вакво тело тогаш ништо друго не ви преостанува во изборот бидејки изборот е направен!

Погледете ги сликите и уживајте!

galia-lahav-2014-fiona-wedding-dress-iris-veil

galia-lahav-2014-bridal-collection-saffron-wedding-dress-straps-illusion-back-close-up

galia-lahav-2014-bridal-collection-saffron-wedding-dress-straps-illusion-back

galia-lahav-2014-bridal-fiona-wedding-dress

galia-lahav-2014-fiona-wedding-dress-dramatic-train-illusion-back

galia-lahav-2014-bridal-collection-maddona-wedding-dress-open-back

galia-lahav-2014-bridal-collection-madonna-wedding-dress-open-back-close-up

 

Напиши коментар