Bridal

Венчаницата испириана од Хурем Султан

Многу дизајнер испирацијата ја црпат од старата традиција и мода,па така ,, Vanessa Souza”  комбинација на традиционалнотот исплетено во модерен стил со многу чипка и панделки.

Уживајте во убавината!

v-souz-2014-bridal-grace-kelly-wedding-dress-mermaid-skirt-peach-lace-bow-back

v-souz-2014-bridal-grace-kelly-wedding-dress-mermaid-skirt-peach-lace-long-sleeves

v-souz-bridal-2014-grace-kelly-long-sleeve-peach-lace-wedding-dress-princess-line-skirt

v-souz-bridal-2014-grace-kelly-long-sleeve-peach-lace-wedding-dress-side-view-bow

v-souz-bridal-2014-kate-short-lace-wedding-dress

v-souz-bridal-2014-kate-short-lace-wedding-dress-full-length-over-skirt

v-souz-bridal-2014-kate-wedding-dress-vanessa-souza

Напиши коментар