← НАЗАД НА БОЗА

Венчаници дизајнирани од Вера Ванг

Венчаници дизајнирани од Вера Ванг
834 Читања

Вера Ванг е позната како дизајнер на венчаници. Таа досега има создадено фустани за голем број славни личности, но воедно прави и колекции што се достапни за останатите. Во галеријата можете да погледнете дел од фустаните што се наоѓаат во пролетната колекција 2015-та.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk