Bridal

Венчаници во кои веднаш ќе се заљубите

Сигурно не сакате да се погледнете за неколку години и да сфатите дека фустанот ви е демоде.

Затоа фокусирајте се на безвремените материјали и детали – тантела, рачно везени моменти, тул…

Избегнувајте ги корпите под фустан, светките, монистрите и сјајниот сатен.

Ова се само дел од предлозите кои можете да ги искористите:

Напиши коментар