Art & Crafts

Ви треба уникатна боја на кармин за некој настан? Еве како сами да направите! (Видео)

Ви треба уникатна боја на кармин за некој настан?  

Еве како сами да направите!

Се што ви треба се:

-креони – мрсни боички (не се токсични)

-кокосово масло
-вазелин
-мали садови за да ја истурите смесата

Напиши коментар