← НАЗАД НА БОЗА

Viking Star: Пловечки брод чиј луксуз не се опишува

Viking Star: Пловечки брод чиј луксуз не се опишува
532 Читања

Изминатиот месец, гигантската компанија „Viking Cruises“ ја започна својата пловидба од Истанбул со прекрасното инжинерско чудо наречено „Viking Star“, со цел да стигне до Скандинавија.

Неверојатниот патнички брод составен од девет палуби, во моментов плови низ Лондон, и е при самиот крај на својата авантура. Патниците кои можеле да си го овозможат луксузот да патуваат низ светот со помош на ова пловило, се свесни за каков неверојатен објект станува збор – раскошен град на вода. Фотографиите подолу говорат сами:

2894C2FE00000578-3078058-As_well_as_a_main_pool_with_a_retractable_dome_permitting_any_se-a-56_1431428542052

2894C5BC00000578-3078058-Reminders_of_the_Viking_legacy_are_borne_out_in_artworks_across_-a-53_1431428541967

2894C75F00000578-3078058-passengers_wanting_a_local_beer_or_a_glass_of_aquavit_can_head_t-a-54_1431428542026

2894C84E00000578-3078058-The_ship_is_the_last_word_in_Scandi_design_with_blond_woods_pare-a-61_1431428542227

2894C41600000578-3078058-The_decor_pays_tribute_to_Scandinavia_s_Viking_heritage_inspirin-a-57_1431428542058

2894C94300000578-3078058-In_homage_to_the_geysers_and_snow_of_its_homeland_the_ship_s_on_-a-51_1431428541895

2894CA3600000578-3078058-In_the_Wintergarden_blond_wood_trees_stretch_their_branches_up_t-a-60_1431428542200

2894D6C100000578-3078058-It_will_be_anchored_overnight_at_Greenwich_before_continuing_its-a-52_1431428541939

2894D53F00000578-3078058-The_nine_deck_passenger_ship_sailed_past_London_landmarks_includ-a-55_1431428542049

2894D63500000578-3078058-The_Viking_Star_entered_the_Thames_Barrier_early_this_morning_as-a-59_1431428542138

2894D67500000578-3078058-Weighing_nearly_half_a_million_tons_the_ship_accommodates_930_pa-a-58_1431428542131

289607F300000578-3078058-image-a-64_1431433555089

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk