Sweet Home

Вила со поглед на езеро

Архитектите од холандското истражување MARC Architects, неодамна ја претставија вилата S2, изградена во новата холандска островска населба IJburg на езерото IJ.

Куќата е со прекрасен поглед на езеро и ентериер создаден за полнење на истрошените батерии. Идеална е за станари кои се во потрага по мирно и инспиративно соседство.

Благодарејќи на сјајниот мермер од кој е изградена, изгледа елегантно и складно во секој поглед.

На горниот кат се наоѓаат спалните соби, додека долниот е резервиран за дневни активности. Терасите во летните месеци се вистинско место за уживање и опуштање.
v1
v2
v3
v4
v5
v6
v7
v8
v9

Напиши коментар