Bridal

Вистинската фризура за големиот ден!

Се надевам дека сите идни невести убаво се сеќаваат на онаа сцена од филмот Brides War, кога Kate Hudson заврши со сини прамени по грешка.

katewithbluehair_250h

За да не ви се случи тоа (не ја нервирајте најдобрата пријателка) и на време одлучете се каква фризура ќе одберете. За сите типови коса, за сите типови девојки. Со плетенки и локни, прави и со цветови. Бирајте внимателно!

ab57bcd04bfda6005bb8134829ae2645

b01b4d2b1207df52227fd124b9f99662

b87cb92e83520da058a6bbcc58eab647

bad365c6d3dae2118606d82e144bde89

cee4c80e2e835010ce62bb774b04f8af

d5fd7ff5ea2c2ecbc08193f6ce19b8f0

d6bfdc3da951a8cbc97d74c07107901b

d3428d4af92010497604344fd20b0f51

f53f65cf3c27fbe89c60d4fafdd3831b

fa400bbafb6e58c8f7a3fd637b0e4850

00e20ab78c593efc83922dadcd4864f8

0a21dfb8e5e1c8c6ac01de081c4175a5

1dfc18c45106249af4f54b8c6bb98a6a

2b6c054d4a91a45c68e1e708c03107a2

03f24e0711e116c727a249ace3d75b91

4b9d31b7005063342f107078c1f51a66

6b7087f000409699d884456fa84878f0

6e035410e317cb716d3627668bb700c2

7cf3cc7812382b68d46d67029ecf60b3

8a5beab196fe5e383fcf0e4aef0d6357

8f3ad4be50e0ff2a45ffdb4f743521cd

09fa0b1b0e62203137045396fe0ff3bf

9b6451b2c96a32c89760acfd47a5ea9e

14f5e45c83d6d34fd3cc681fe66a0060

52b8a03764836d0ae0030736246d0e12

65a1efc3383455fce2b3a99d4f3c369c

534fa40e705e6cdcd74166a914a89acb

630de3494d8e5d342003f8ed71e2f05f

0787ebeb955b57a7edba5c6397812ecb

41257f3d85edde7df95653b9cee08a81

ab57bcd04bfda6005bb8134829ae2645 (1)

Напиши коментар