На иста адреса

Влеговме во фамозната вила На иста адреса 

На неколку часа пред големиот полеток на реалното музичко шоу, Ви ги ,,издаваме,, просториите каде нашите учесници и целата екипа професионалци ќе работат на создавање на новите Македонски мега ѕвезди во следните 100 дена.

 

Се надеваме дека Ви се бендиса:)

 

 

 

Напиши коментар