Sweet Home

Во овој стан од 35m2 има апсолутно се што е потребно!

Овој стан се простира на само 35 метри квадратни, но и покрај тоа тој изгледа неверојатно пространо, и тоа најмногу заради внатрешната структура и дизајнот на ентериерот.

Впрочем, сопствениците на станот немале потреба да се откажат од ништо, дури и биле во можност во дизајнот да вклучат се што е потребно, а без притоа да го пренатрупаат.

Тајната е во тоа што тие го прифатиле минималистичкиот дизајн и се откажале од бескорисните и непотребни додатоци во домот, a eфектот е неверојатен. Погледнете и самите

 

2013-09-02 11_20_01-FOTO_ U ovaj 35 m2 velik stan stalo je apsolutno sve! _ Magazin.hr

2013-09-02 11_21_50-FOTO_ U ovaj 35 m2 velik stan stalo je apsolutno sve! _ Magazin.hr

2013-09-02 11_22_26-FOTO_ U ovaj 35 m2 velik stan stalo je apsolutno sve! _ Magazin.hr

2013-09-02 11_22_49-FOTO_ U ovaj 35 m2 velik stan stalo je apsolutno sve! _ Magazin.hr

2013-09-02 11_23_11-FOTO_ U ovaj 35 m2 velik stan stalo je apsolutno sve! _ Magazin.hr

2013-09-02 11_23_32-FOTO_ U ovaj 35 m2 velik stan stalo je apsolutno sve! _ Magazin.hr

2013-09-02 11_23_50-FOTO_ U ovaj 35 m2 velik stan stalo je apsolutno sve! _ Magazin.hr

2013-09-02 11_24_07-FOTO_ U ovaj 35 m2 velik stan stalo je apsolutno sve! _ Magazin.hr

2013-09-02 11_24_22-FOTO_ U ovaj 35 m2 velik stan stalo je apsolutno sve! _ Magazin.hr

2013-09-02 11_24_42-FOTO_ U ovaj 35 m2 velik stan stalo je apsolutno sve! _ Magazin.hr

 

 

Напиши коментар