Sweet Home

10 идеи за светкави ѕидови

Ако сакате да имате нешто различно во вашиот дом, имаме една супер идеа за вас – ѕид исполнет со светки.

Додадете малку светкави детали и вашето место на живеење ќе изгледа модерно и шик. Може да го направите тоа со вметнување на малку светки во вашата спална соба на пример, но секако, тоа да биде умерено.

Изберете еден ѕид кој сакате да го акцентирате, а светкавата боја може да ја направите и самте вие. Исто така, може да ставите светликави плочки во вашата бања. Или пак, ѕид со светки во кујната.

Во продолжение десет идеи како да ги вметнете светкавите ѕидови во вашиот дом.

svetki1

svetki2

svetki3

svetki4

svetki5

svetki6

svetki7

svetki8

svetki9

svetki10

 

Напиши коментар