Bridal

Невестинските чевли – важен моден детал за изгледот на невестата

Чевлите се навистина важен детал, па и кога станува збор за вашата свадба.Чевлите мора да соодветствуваат со стилот на венчаницата која сте ја избрале, а и да го надополнат вашиот изглед.

Сите понудени модели на чевли се со високи потпетици, а може да изберете модели украсени со чипка, машнички и монистри.

Cutie wedding shoes. So perfect for the wedding!:

 

Stylish heirlooms! Re-think the wedding garter tradition with these handmade bridal garters from The Garter Girl:

Christian Louboutin wedding heels:

Glamorous beaded wedding sandals that redefine walking down the aisle. Gorgeous shoes for the bride by Badgley Mischka.:

pink badgley mischka wedding shoes

sparkly wedding shoes

Madrona-Manor-Wedding-Photographer:

Gorgeous shoes to go with the dress.:

#weddingshoes #pink #studded #weddingheels @weddingchicks:

sparkly white wedding shoes #weddingshoes #shoes @weddingchicks:

Badgley Mischka gold wedding shoes #shoes #goldshoes @weddingchicks:

 

Напиши коментар