Дестинации

Шератон „Полна Месечина“

Модерна верзија на приказната за бегање на пуст остров. Малдивскииот „Фуранафуши“ е местото каде што Шератон изградил сопствен мал рај.

Додуша, во хотелот има речиси сè коешто може да го има човек и дома, од справи за фитнес до брз интернет, но доколку гостите решат вистински да се одморат од секојдневието, тогаш можат комплетно да се посветат на релаксација и уживање во спектакуларните глетки на Индискиот океан.

Цените, од 186 до 1285 долари по лице од вечер.

sheraton-full-moon-01

sheraton-full-moon-02

sheraton-full-moon-03

sheraton-full-moon-04

sheraton-full-moon-05

sheraton-full-moon-06

sheraton-full-moon-07

sheraton-full-moon-08

Напиши коментар