Дестинации

18 места како од бајка

Овој пат одлучивме да ве однесеме во светот на бајките. Нашата планета е полна со убавини кои се уште не се откриени, токму затоа ние ви ги откриваме 18 те волшебни локации кои мора да ги посетите доколку сакате да го одморите вашето тело и дух. Овие нестварно убави погледи се доказ дека „Мајка Природа“ и човекот знаат да направат прекрасни уметнички дела.
1 Колмар : Франција

2 Ашикава цветен парк : Ашикава , Јапонија

3 Мост Ракоц : Германија

4 Замокот Хоенцолерн: Германија

5 Тунел на љубовта : Украина

6 Халстат : Австрија

7 Чанг маи, Тајланд

8 Езеро : Италија

9 Сината шума Halerbos : Белгија

10 Волшебниот водопад Селјаландсфос: Исланд

11 Градска палата : Индија

12 Шуми во Северна Ирска

13 Та Прохм : Камбоџа

14 Катедрала Св. Василиј : Русија

15, Синтра: Португалија

16 Лонглит : Англија

17 Јужен Тирол : Италија

18 Јужниот водопад во Силевер фолкс паркот: Орегон

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

18 mesta kao iz bajke

Напиши коментар