Sweet Home

7 начини да внесете топлина во својот дом

Оваа зима декорирајте го просторот со детали кои ќе внесат топлина, удобност и задоволство. Од вештачко крзно, свеќи па се до златни детали.

Во продолжение погледнете како тоа да го направите…

Крзно…парче вештачко крзно преку столче или софа ќе внесе доза на луксуз во просторијата.

krzno 01

Златни детали…детали во боја на злато како огледало со златна рамка.

zlatni detali 02

Слоевите простирки…ако можеме да се облекуваме слоевито, зошто тогаш да не го декорираме на ист начин домот?

sloeviti prostirki 03

Лампи…внесете топлина во просторот со темни абажури на лампите.

lampi 04

Нежен допир на плиш…е совршен додаток за домот за во зима.

nezen dopir na plis 05

Драперии со темни бои…тешките материјали во темни бои ќе го спречат продорот на ладниот воздух, а воедно ќе внесат топлина во просторот.

draperija vo temni boi 06

Свеќи…една голема или неколку групирани мали ќе направат пријатна и романтична атмосфера во ладните зимски денови.

sveki 07

Напиши коментар