← НАЗАД НА БОЗА

Активирајте го секој мускул на телото со помош на овие вежби

Активирајте го секој мускул на телото со помош на овие вежби
454 Читања

Желбата за цврсто тело со издолжени и тонирани мускули не се остварува преку ноќ, но предложените вежби можат да ви помогнат што побрзо да си ја исполните мисијата за обликување на привлечна фигура.

Тринаесетте вежби од Тарин Туми, инструкторка која стои зад фитнес движењето „the class“, изгледаат мошне едноставно. Сепак, штом ќе ги испробате, веднаш ќе почувствувате дека се многу ефективни и дека го активираат секој мускул на вашето тело.

Вежби

Вежби

Вежби

Вежби

Вежби

Вежби

Вежби

Вежби

Вежби

Вежби

Вежби

Вежби

Вежби

Бројот на повторувања на вежбите зависи од вашата физичка подготвеност. За почеток, правете ја секоја вежба во интервал од 30 секунди (15-20 повторувања).

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk