Sweet Home

Апартман во кој успешно се споени традиционалното и модерното

Во простор од 75 метри квадратни успешно се споени старинскиот мебел и модерните детали, сето тоа со одличен вкус.Дизајнерите на ентериерот завршиле одлична работа покажувајќи дека мал апартман може да биде подеднакво удобен како голема куќа.

Апартманот се карактеризира со неокласицизам, но е реновиран за да им одговара на модерните потреби. Белите ѕидови, подот од дабово дрво и големите прозори му даваат пространост на апартманот.

Stora-Nygatan-Apartment-6

Stora-Nygatan-Apartment-16

Stora-Nygatan-Apartment-3

Stora-Nygatan-Apartment-12

4

1

2

3

5

7

6

8

9

10

11

Напиши коментар