Bridal

Asos венчаници достапни за сите

Се повеќе и повеќе брендови се одлучуваат на ризичен, но профитабилен потег – креирање линија на венчаници. На овој тренд му се придружи и Asos, а венчаниците од овој бренд ќе ги видиме во продажба од март 2016. година.

Со цени кои се достапни за сите, па дури и помали од изнајмување на венчаница, секоја невеста ќе биде во можност да ја пронајде својата совршена венчаница за големиот ден за максимум 250 фунти (околу 400 долари), а во понуда ќе бидат и сите придружни детали, па ќе бидете во можност да се подготвите од глава до пети, за околу 400 фунти.

Во галеријата е делот кој е неодамна прикажан, а до март ќе видиме уште нови модели.

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

Напиши коментар