Sweet Home

Бајковит ентериер во Мелбурн

Преубава и преуредена – викторијанска викендичка во Австралија, која е изградена во 1880тите години. Инспириран од Марија Антоанета со сиот свој сладок и пастелен шарм, овој романтичен ентериер е сместен во срцето на Мелбурн. Со 4 спални и особена пространост, декорирана со цвеќе – делува апсолутно стилски и женствено. Како излезен од бајка!

1

2

3

4

5

 

Напиши коментар