Мода

Бела кошула – есенцијалното парче гардероба кое владее во секој моден тренд

Едноставната бела кошула е „ заштитното лице “ на Вашето модно его…

Сé се менува, модата станува бизнис во кој веќе не се ни знае што е актуелно, но ова парче гардероба е вистински „ евергрин “ кој покрај сé, одлично ги придружува останатите парчиња во Вашиот ормар а Вам ви дава многу префинетост…

Кога треба на брзина да се подготвите, а немате време за пребирање тогаш белата кошула е вистинскиот избор.

Затоа би било убаво да имате барем три бели кошули во својот плакар.

Белата кошула е класично парче кое никогаш не излегува до мода.

Нејзината предност е што можете да ја носите од утро до вечер.

Во комбинација со панталони и јакна ќе добиете елегантна комбинација која можете да ја носите во текот на целиот ден.

 

Напиши коментар