Мода

Бели капути и оваа есен

Снегот го буди кај нас романтичното расположение, а белата боја го осветлува тмурното расположение.

Затоа денес ви нудиме неколку модни комбинации со бел капут кои можете да ги носите во сезоните кои следат.

Белиот капут нека ви биде инспирација во ладните денови.

 

Напиши коментар