← НАЗАД НА БОЗА

Bentlеy Continental GT Monster најново од Мулинер

Bentlеy Continental GT Monster најново од Мулинер
641 Читања

Компанијата Mулинер е позната по своите специјални верзии на Бентли, а овој пат заедно со Монстер Аудио го направија Bentley Continental GT Monster кој изгледа и звучи неверојатно. Ова Бентли со причина го нарекуваат вистинско “чудовиште”, погледнете за што станува збор.

luskuz-voznja-automobili-bentley-continetnal-gt-monster (1) luskuz-voznja-automobili-bentley-continetnal-gt-monster (2) luskuz-voznja-automobili-bentley-continetnal-gt-monster (3) luskuz-voznja-automobili-bentley-continetnal-gt-monster (4) luskuz-voznja-automobili-bentley-continetnal-gt-monster (6)

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk