Sweet Home

Бидете креативни: Уредете го домот со помош на палети

Палетите се одлични за носење товар. Но, зад оваа нивна практична примена, се крие уште една, која само окото на креативецот може да ги открие, а тоа е дека можат да се употребат и при уредувањето на вашиот дом. Палетите се евтини, адаптибилни и од нив може да се направат чуда. Следат неколку идеи како да ги искористите.

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

 

Напиши коментар