Убавина

Брзи фризури за дамите со природно виткана коса

Колку и да ја сакате природната виткана коса, понекогаш ви се чини како ништо да не можете да направите од неа. Сите опавчиња, плетенки, пунџи изгледаат како невозможна мисија.

Сепак, како што има брзи фризури кои само девојките со рамна коса можат да ги изведат, постојат неколку кои ќе ви се најдат во моментите кога итно мора да излезете од дома и немате цела вечност да им посветите на локните.

Одморете ја пеглата и пробајте некој предлог:

12-frizuri-za-devojkite-so-prirodno-vitkana-kosa-gotovi-za-5-minuti-1.jpg

12-frizuri-za-devojkite-so-prirodno-vitkana-kosa-gotovi-za-5-minuti-2.jpg

12-frizuri-za-devojkite-so-prirodno-vitkana-kosa-gotovi-za-5-minuti-3.jpg

12-frizuri-za-devojkite-so-prirodno-vitkana-kosa-gotovi-za-5-minuti-4.jpg

12-frizuri-za-devojkite-so-prirodno-vitkana-kosa-gotovi-za-5-minuti-5.jpg

12-frizuri-za-devojkite-so-prirodno-vitkana-kosa-gotovi-za-5-minuti-6.jpg

12-frizuri-za-devojkite-so-prirodno-vitkana-kosa-gotovi-za-5-minuti-7.jpg

12-frizuri-za-devojkite-so-prirodno-vitkana-kosa-gotovi-za-5-minuti-8.jpg

12-frizuri-za-devojkite-so-prirodno-vitkana-kosa-gotovi-za-5-minuti-9.jpg

12-frizuri-za-devojkite-so-prirodno-vitkana-kosa-gotovi-za-5-minuti-10.jpg

12-frizuri-za-devojkite-so-prirodno-vitkana-kosa-gotovi-za-5-minuti-11.jpg

12-frizuri-za-devojkite-so-prirodno-vitkana-kosa-gotovi-za-5-minuti-12.jpg

 

Напиши коментар