Мода

Црното е секогаш секси и ИН!

Елегантен, рокенрол или пак опуштен и кежуал, кој и да е вашиот стил, непроменлив е фактот дека со црните парчиња облека – нема утка.
Затоа црното е секогаш секси и ИН!

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

 

Напиши коментар