Здраво тело

Цвекло и лимон против холестерол

Едно не многу големо цвекло се лупи и во средината се длаби.

Се полни со сок од лимон и тоа навечер и се остава да престои преку ноќ. Наутро сокот се пие, а цвеклото се јаде преку ден како салата.

Третманот трае еден месец.

Напиши коментар