Мода

Цветни дезени

Што се однесува до предстојниот топол период, ќе бидат модерни, како и до сега, цветните фустани.

Се е шарено, весело и модерно баш како што одговара на времето. Во нив ќе изгледате слатко и весело, а притоа елегантно и нежно.

1

2

3

4

5

6

7

8

Напиши коментар