Motherhood

Доближете ги вашите раце и погледнете дали овие линии се поклопуваат. Еве што значи тоа!

Читањето од дланка се практикува низ целиот свет и ги има своите корени во индиската астрологија и римско предвидување на иднината. Целата е да се процени карактерот на една личност или да се претскаже нејзината иднина со проучување на дланката.

dlanovi-linije (2)

Брачната линија можете и сами да ја прочитате. Се што е потребно да направите е да ги доблишите вашите раце и да обрнете внимание на линиите кои се означени на сликата.

Еве го и нивното значење:

Ако линиите се на иста висина, односно ако се поврзани – Вие сте нежна, внимателна и релативно стабилна личност. Вашиот сопруг\сопруга најверојатно ќе биде некој кој вашето семејство и пријатели ќе го сакаат.

Десната линија е повисока од левата – Вие сте мудри и ве привлекуваат постари лица. Не ви е гајле што другите мислат за вас, и стоите цврсто на земја. Постои 70 % шанса дека ќе завршите со некој постар од вас.

Левата линија повисока од десната – Вие сте силни, сигурни во себе и околу себе привлекувате луѓе со добар изглед. Големи се шансите дека ќе се омажите за некој помлад од вас или странец.

Напиши коментар