← НАЗАД НА БОЗА

Додатоци за бањa

Додатоци за бањa
855 Читања

Уредувањето на домот одзема многу време, но и пари. Некои работи би ги можеле да се изостават, би ги купиле во иднина. Секако, тоа не е случај со основните работи.

Уредувањето на бањата нема да биде лесно, особено ако ималте мал простор и ограничен буџет. Многу добро би изгледало доколку импровизирате.

Наместо држач за тоалетна, поиграјте си со врвки за обувки и направет интересен држач кој нема да ве чини скапо, ако сте зачувале еден пар врвки од вашите патики, чевли, високи чизмички.

Големите предмети бараат повеќе време за чистење, затоа изработете мали и заоблени дрвени полици и зацврстете ги на ѕидот. Бидете креативни и сместете го огледалцето поврзано со некоја од полиците.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk