Sweet Home

Дом од соништата на секоја жена

Во прашање е шармантен ентериер со меки розови акценти. Деликатен и женствен vintage на холандска куќа. Убаво украсен ентериер во бела и нијанси на сива боја со пастелно розови детали. Овој ентериер уште еднаш ја потврдува идејата за тоа дека не постои женски простор без пастелни бои!  Во него има многу детали од природно дрво и се гледа дека секој детаљ внимателно бил предвиден. Ентериерот е исполнет со мебел од средината на дваесеттиот век, стилот е скандинавски, односно нежен и женствен. Нема женствен дом без растенија, и овој не е исклучок.

zenski dom (6)

zenski dom (5)

zenski dom (4)

zenski dom (3)

zenski dom (2)

 

 

Напиши коментар