← НАЗАД НА БОЗА

Ѕирнете во тајните љубовни пораки на Адријана Лима и Марко Јариќ

Ѕирнете во тајните љубовни пораки на Адријана Лима и Марко Јариќ
516 Читања

По романтичниот одмор кој заедно го поминаа, Марко Јариќ и Адријана Лима накратко се разделиле. Српскиот спортист пристигнал во Белград, додека Лима останала во Америка со нивните ќерки Сиена и Валентина.

Обновената љубов на Марко и Адријана стана топ тема во медиумите, но сепак двојката се уште официјално не се огласува по ова прашање, но романтичните и нежни пораки кои ги разменуваат зборуваат повеќе.

Откако Марко на социјалните мрежи ги информирал пријателите дека пак е во родниот Белград, Адријана се огласила, посветувајќи му ги стиховите на моментно најпопуларната љубовна песна од Адел „Hello“.

Бразилската убавица на својот поранешен сопруг му напишала:

„Hello from the other side“.

Сите кои барем еднаш го слушнале овој хит, им е јасна пораката која сакала да му ја упати.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk