Sweet Home

Единствениот шарм на дрвото

Касалгранде Падана и Мосаико ви претставуваат линија на декор која е направена од нови иновативни материјали.

Технолошки направеното дрво од глазирани парчиња камен од брендот Касалагранде Падана ви претставува итнересен декор кој секој ќе го посака во својот дом.

Да напоменеме дека на неколку пати е потенцирано за топлината и убавината на дрвото во домот.

luksuz-dekor-drvo-mosaico (5)

luksuz-dekor-drvo-mosaico (1)

luksuz-dekor-drvo-mosaico (2)

luksuz-dekor-drvo-mosaico (3)

luksuz-dekor-drvo-mosaico (4)

 

Напиши коментар