Sweet Home

Економични идеи за креативно да го уредите вашиот двор

Без разлика дали станува збор за балкон или двор, вашата „конекција“ со надворешниот свет треба да претставува пријатно и удобно уредено катче. Во галеријата подолу ви прикажуваме економичен и оригинален начин за да го направите тоа. Мноштво од примерите се направени од стари палети употребени на најразлични начини. Уживајте во селекцијата и црпете инспирација.

Напиши коментар