Sweet Home

Ексклузивен модерен стан во Дубаи

Кристално чистата бела тула, дрвените тонови и совршен спој на шик елементи се елементите по кои овој стан е специфичен. Исто така, голем број на интересни елементи му даваат посебно убав акцент на овој простор.

Дизајниран од страна на руската дизајнерка Елена Василиева, која живее и твори во Дубаи, овој стан претставува пример на модерен ентериер кој целосно се вклопува во целосното опкружување.

Овој простор е исполнет со разни типови на текстил, кои се потенцирани од неутралното и придушено осветлување.

Освен модернистичките елементи како софата, ТВ комодата, висечките елементи, кујната и слично, во овој простор се наоѓаат и неколку интересни уметнички дела, коишто му даваат посебен уметнички впечаток на целиот ентериер.

Во суштина, светол и пријатен простор за живеење каде секој корисник добро би се вклопил.

1-sik-stan-vo-dubai

2-sik-stan-vo-dubai

3-sik-stan-vo-dubai

4-sik-stan-vo-dubai

5-sik-stan-vo-dubai

6-sik-stan-vo-dubai

7-sik-stan-vo-dubai

8-sik-stan-vo-dubai

9-sik-stan-vo-dubai

10-sik-stan-vo-dubai

11-sik-stan-vo-dubai

12-sik-stan-vo-dubai

Напиши коментар