Sweet Home

Елегантен дом во Мелбурн

Овој елегантен дом се наоѓа во Мелбурн, Австралија.

Да се создаде модерен и стилски современ дом без непотребни нешта во него не е баш лесна задача.

Модерната архитектура и ентериер, дело на Eon Desing студиото, се представени со добро дефинирани линии и сјајни површини, а меѓу употребените матријали се лакирани плочки и многу стакло.

Ова живеалиште се карактеризира со неутрални тонови и природни нијанси. Користењето на бои како што е белата, црната и неутралните бои создаваат атмосвера на хармонија и мир.

Погледнете ги прекрасните фотографии од овој стилски дом, кој плени со својот прекрасен и уникатен дизајн.

Напиши коментар