Дестинации

Елегантно одморалиште на Сејшелите

“Constance Lémuria Seychelles” е елегантно одморалиште сместено во Ансе Керлан, на Сејшелските острови.

Одморалиштето е опкружено со богата вегетација, со пространи тераси кои излегуваат над морето и стрмни карпи покрај кои можете да уживате во оброците со поглед кон океанот.

Апартманите и вилите се дизајнирани за да понудат модерно, пространо место за одмор.

Околу одморалиштето отворените барови и ресторани даваат дополнителен опуштен и природен изглед на местото.

Напиши коментар