Sweet Home

Ентериер од соништата: Погледнете како изгледа најубавата куќа во Истанбул

Истанбул… Прекрасен град кој претставува спој од најразлични културни и верски влијанија, и прекрасна разнолична архитектура. Но освен по ова, и по фактот дека е единствениот град во светот кој се протега на два континенти, Истанбул е и дом на некои од најубавите и најлуксузните куќи ширум светот. Една од нив е и онаа на Сердар Гулгун, филантроп и бизнисмен чиј дом лежи веднаш покрај самиот Босфор. Ѕирнете во ентериерот кој датира уште од почетокот на 19 век, и кој освоува со своето шаренило, детали и автентиност.

turska-kuca-1

turska-kuca-2

turska-kuca-3

turska-kuca-4

turska-kuca-5

turska-kuca-6

turska-kuca-7

turska-kuca-8

turska-kuca-10

 

Напиши коментар