Art & Crafts

Еве за што сè уште може да го искористите сјајот за садови

Некои од нив сигурно ги знаете ама ете ние сме секогаш тука за да ве потсетиме.

Масни дамки

Вие се истурило нешто масно на вашата омилена кошула? Нема проблем! Намчкајте малку детергент, истријте ја, а потоа исплакнете со вода.

Кујнски под

Само земете топла вода и сјај за миење садови и имаш одлично средство за чистење подови.

Дамки на тепих

Ставете 1 лажица сјај за миење садови во со две чаши топла вода за чистење на дамките на тепихот. Повторете ја постапката, ако дамките не се отстранат од прва.

Четка за коса

Натопете ја четката во сад со топла вода и неколку капки сјај.

Накит

Малку сјај за садови во комбинација со минерална вода и на брз и едноставен начин вратете му го на накитот вистинскиот сјај.

Напиши коментар