Дестинации

Фантастичен хотел во Капри

Волшебниот остров Капри е дестинација за одмор уште од античкиот Рим…

И ден денеска тој привлекува многу внимание и туристи со својот шармантен природен амбиент. Едно од најдобрите места во кое можете да отседнете во текот на вашиот одмор во Капри е секако J.K. Palce Capri Hotel.

Се наоѓа на карпа која има совршен поглед на островот и Средоземното море од совршено декорираните и елегантни соби. За оние гости кои сакаат малку повеќе ексклузивност во текот на одморот, на последниот спрат од овој хотел се наоѓа пентхаус , со пространа тераса и уште поубав поглед на волшебната околина.

Оние кои сакаат комплетно искуство кое го нуди овој фантастичен остров ќе бидат многу задоволни со услугата која овој хотел ја овозможува. Можете да рачунате на нив за се што ви е потребно: од резервација во ресторанот, крстарење до мистериозните делови, романтични прошетки во текот на заоѓање на сонцето или туристичко разгледување на градот во придружба со водич. За оние кои скаат да се опуштат и да уживаат во вистински медитерански дух, тука се J.K. ресторанот и барот, кои нудат префинета кујна и надобри вина кои некогаш сте ги пробале.

FANTASTIČNI HOTEL NA KAPRIJU

FANTASTIČNI HOTEL NA KAPRIJU

FANTASTIČNI HOTEL NA KAPRIJU

FANTASTIČNI HOTEL NA KAPRIJU

FANTASTIČNI HOTEL NA KAPRIJU

FANTASTIČNI HOTEL NA KAPRIJU

FANTASTIČNI HOTEL NA KAPRIJU

FANTASTIČNI HOTEL NA KAPRIJU

FANTASTIČNI HOTEL NA KAPRIJU

FANTASTIČNI HOTEL NA KAPRIJU

FANTASTIČNI HOTEL NA KAPRIJU

FANTASTIČNI HOTEL NA KAPRIJU

Напиши коментар