Дестинации

Фантастичен спа центар „После дождот“!

Со локација на Швајцарија и во Париз, овој спа центар ќе направи се само да заборавите на своите грижи.

Новиот спа центар наречен „После дождот“ ќе ви понуди неверојатно искуство, вистинско опуштање со пријатни и креативни третмани.

На ова патување може да почнете со скок во базенот или во сауната.

Одморете се во собата за релаксација опкружена со ѕидови од природни материјали и архитектура од 17 век, обележан со модерен комфор.

Уживајте во врската помеѓу водата и овошниот сок, во тивка атмосфера и заборавете на се!

ddd-12

ddd-11

ddd-10

ddd-09

ddd-08

ddd-07

ddd-06

ddd-05

ddd-04

ddd-03

ddd-02

ddd-01

 

Напиши коментар